Nopean toiminnan joukot

PALVElUT KIIREELLISISSÄ TÖISSÄ

Palvelemme kiireellisissä kiinteistöjen pienkorjauksissa ympäri pääkaupunkiseutua. Kiinteistön terveellisyyteen ja käyttöturvallisuuteen liittyvät pienkorjaustyöt toteutamme nopealla aikataululla.

NTJ — Nopean toiminnan joukot

Nopean toiminnan joukkomme on rakennettu palvelemaan asiakkaita kattavasti kaikista kiireellisimmissäkin urakoissa. Suunnittelemme työt niin, että lopputulos saadaan rakennettua tehokkaasti annetussa aikataulussa, laadusta tinkimättä.

Myrak urakoitsijana

Olemme keränneet kokemusta korjausrakentamisen alalla jo parilta vuosikymmeneltä. Erityisosaamistamme ovat terastirappaukset, revityt rappaukset sekä kipsi- ja betonikoristeet.

Toteutamme korjausurakat kokonaisvaltaisesti, töiden suunnittelusta aina takuutarkastuksiin saakka. Kokonaisuus rakentuu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Korjausrakentamisessa vastuullinen ja luotettava toiminta ovat keskiössä. Olemme vuosien saatossa rakentaneet kustannustehokkaat toimintamallit, jotka ovat palvelumme laadun perusta.

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudun suurehkoihin kiinteistöjen ja taloyhtiöiden julkisivukorjausurakoihin. Panostamme laadukkaaseen ja pitkäikäiseen lopputulokseen.