Sisätilakorjaukset

Sisätilojen saneeraukset

Teemme kiinteistön yleisten tilojen kuten porraskäytävien ja kellaritilojen kunnostuksia sekä muutoksia. Pyrimme minimoimaan asukkaisiin kohdistuvat häiriötekijät ja informoimaan asukkaita etukäteen.

Osaavaa toimintaa

Korjauskohteissa työ tehdään tilaajan tai olemassa olevan suunnitelman mukaan. Meillä on ammattitaitoinen ja laajan osaamisen kattava henkilökunta, sekä yhteistyökumppanit kaikkiin korjausrakentamisessa tarvittaviin töihin.

Laajeemmat sisätilaurakoinnit

Toteutamme lähinnä laajempia sisätilaurakoita kaikkialla pääkaupunkiseudulla. Palvelemme pääosin taloyhtiöitä ja suuria kiinteistön omistajia.

Myrak urakoitsijana

Olemme keränneet kokemusta korjausrakentamisen alalla jo parilta vuosikymmeneltä. Erityisosaamistamme ovat terastirappaukset, revityt rappaukset sekä kipsi- ja betonikoristeet.

Toteutamme korjausurakat kokonaisvaltaisesti, töiden suunnittelusta aina takuutarkastuksiin saakka. Kokonaisuus rakentuu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Korjausrakentamisessa vastuullinen ja luotettava toiminta ovat keskiössä. Olemme vuosien saatossa rakentaneet kustannustehokkaat toimintamallit, jotka ovat palvelumme laadun perusta.

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudun suurehkoihin kiinteistöjen ja taloyhtiöiden julkisivukorjausurakoihin. Panostamme laadukkaaseen ja pitkäikäiseen lopputulokseen.

Lisätietoja


Marko Mürkel:
työnjohtaja, partner
050 581 3227
marko.murkel@myrak.fi