Madrids Photographer Marathon

Myrak Oy laajentaa toimintaansa

  • 03/15/2018

Myrak Oy on laajentanut toimintaansa ostamalla 5.3.2018 kattokorjauksiin keskittyneen Bakaut Oy:n koko liiketoiminnan ja liiketoiminta on siirtynyt tällöin ostajayritykseen.   Bakaut Oy on pääkaupunkiseudun suurimpia pelti- ja tiilikattojen korjauksiin keskittyneistä yrityksistä. Yrityksen liikevaihto on noin 1,0 milj € ja se työllistää 12 kattorakentamisen ammattilaista, joista pääosa on peltiseppiä. Bakaut Oy on erityisesti tunnettu vaativista arvokiinteistöjen […]

lue lisää

Uudet toimitilat avattu Pietarinkadulle

  • 06/05/2017

Olemme avanneet uudet toimitilat Helsingin Eiraan osoitteeseen Pietarinkatu 11 A90, 00140 Helsingin. Samalla yrityksen virallinen postiosoite on muuttunut em. osoitteeseen. Toimitilojen keskeinen sijainti auttaa meitä palvelemaan pääkaupunkiseudun asiakkaitamme entistä paremmin. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja keskustelemaan korjaushankkeista.

lue lisää

Verkkolaskutus

  • 05/20/2017

Otamme vastaan verkkolaskuja erikseen toimitettavan ohjeen mukaisesti.

lue lisää

Terasti- ja jalorappaukset

  • 05/10/2017

Kesällä yrityksellämme on alkamassa useita erityisosaamista vaativia rappaustyömaita, joissa tehdään mm. kipsi- ja betonikoristeita sekä terasti- ja jalorappauksia. Mannerheimintiellä alkavassa korjauskohteessa uusimme lasimurskepintaisen julkisivurappauksen.  Tämän tyyppisiä julkisivuja tehtiin runsaasti erityisesti Helsingissä 1940-1960 -luvuilla. Työtekniikasta johtuen niiden kestoikä on osoittautunut yllättävän hyväksi. Korjaustyössä oikea, vanhaa julkisivua muistuttava pintastruktuuri haetaan mallien kautta.

lue lisää

Kevään 2017 työmaat käynnistyneet hyvin

  • 05/02/2017

Kevään 2017 ensimmäiset julkisivutyömaat Helsingin Mariankadulla ja Isokaaressa ovat käynnistyneet hyvin ja työmaat etenevät aikataulussa.

lue lisää