Julkisivu- ja parvekekorjaukset

Korjausrakentaminen pääkaupunkiseudulla

Toteutamme julkisivujen ja parvekkeiden korjaus- ja uusimistyöt tilaajan tarpeiden ja suunnitelmien mukaan vastuullisena pääurakoitsijana. Toimimme pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla. Referenssikohteet osoittavat henkilöstömme laaja-alaisesta osaamisesta ja ammattitaidosta.

Julkisivusaneeraus

Kun asialla on ammattitaitoinen tekijä, voi kiinteistön julkisivusta tehdä kuin uuden. Toteutamme julkisivujen remontit kokonaisvaltaisesti, rappauksista puuverhouksiin, sekä ikkunoiden ja ulko-ovien vaihdoista maalauksiin. Meiltä hoituvat kaikenlaiset rappaustyöt jalorappauksista lämpörappauksiin yms. Uusimme myös julkisivujen koristelut kipsikoristeista kultauksiin.

Parvekeremontit

Parvekekorjaukset, varsinkin betonirakenteisten parvekkeiden kohdalla, vaativat niihin erikoistumista. Me olemme toteuttaneet parvekeremontteja julkisivutöiden ohessa noin 20 vuoden ajan, joten tietotaitoa ei meiltä puutu. Parvekesaneeraukset, kuten muutkin korjaukset, rakentuvat huolellisen kuntokartoituksen ja suunnittelun varaan.

Myrak urakoitsijana

Olemme keränneet kokemusta korjausrakentamisen alalla jo parilta vuosikymmeneltä. Erityisosaamistamme ovat terastirappaukset, revityt rappaukset sekä kipsi- ja betonikoristeet.

Toteutamme korjausurakat kokonaisvaltaisesti, töiden suunnittelusta aina takuutarkastuksiin saakka. Kokonaisuus rakentuu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Korjausrakentamisessa vastuullinen ja luotettava toiminta ovat keskiössä. Olemme vuosien saatossa rakentaneet kustannustehokkaat toimintamallit, jotka ovat palvelumme laadun perusta.

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudun suurehkoihin kiinteistöjen ja taloyhtiöiden julkisivukorjausurakoihin. Panostamme laadukkaaseen ja pitkäikäiseen lopputulokseen.

Lisätietoja


Marko Mürkel:
työnjohtaja, partner
050 581 3227
marko.murkel@myrak.fi