Seinä- ja kattokoristeet

Kaikki koristeet meiltä

Toimitamme kipsi-, betoni- ja valumetallikoristeita julkisivu- ja sisätilakorjauksiin. Koristeet voidaan valmistaa asiakkaan toimittamasta mallista, valokuvasta tai piirustuksesta. Haluttaessa irrotamme malleina toimivat koristeet ja kiinnitämme uudet tilalle valmistuksen jälkeen.

Kipsikoristeet

Kipsin tuomat mahdollisuudet sisätilojen ja julkisivujen koristelussa ovat lähes rajattomat. Sillä voi helposti jäljitellä vanhaa tai tehdä jotain aivan uutta. Toimitamme tarpeiden mukaan kipsiset kattolistat, koristelistat, jalkalistat, valaisimet, rosetit, pylväät, takat ja kaikki muut koristeet.

Betoni- ja valumetallikoristeet

Toimitamme myös muut urakoissa tarvittavat koristeelliset elementit, kuten betoniset keilakaiteet, pilarit, suihkulähteet ja kukkapurkit sekä valumetallikaiteet yms. Me tarjoamme kaiken tarvittavan näyttävän kokonaisuuden rakentamiseen.

Myrak urakoitsijana

Olemme keränneet kokemusta korjausrakentamisen alalla jo parilta vuosikymmeneltä. Erityisosaamistamme ovat terastirappaukset, revityt rappaukset sekä kipsi- ja betonikoristeet.

Toteutamme korjausurakat kokonaisvaltaisesti, töiden suunnittelusta aina takuutarkastuksiin saakka. Kokonaisuus rakentuu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Korjausrakentamisessa vastuullinen ja luotettava toiminta ovat keskiössä. Olemme vuosien saatossa rakentaneet kustannustehokkaat toimintamallit, jotka ovat palvelumme laadun perusta.

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudun suurehkoihin kiinteistöjen ja taloyhtiöiden julkisivukorjausurakoihin. Panostamme laadukkaaseen ja pitkäikäiseen lopputulokseen.

Lisätietoja


Marko Mürkel:
työnjohtaja, partner
050 581 3227
marko.murkel@myrak.fi