Myrak Oy

Peltikattoremontin viimeistely
Seinäkoristeen maalaus ruskealla maalilla
Julkisivun ja kattourakointi

Myrak yrityksenä

Myrak Oy:lla on kokemusta pääkaupunkiseudunkorjaushankkeista jo noin 20 vuoden ajalta. Kokemus on tuonut laaja-alaista osaamista ja ymmärrystä alasta ja asiakkaiden tarpeista, mikä näkyy Myrak Oy:n palveluissa ja toimintamalleissa.
Myrak Oy:n liiketoiminta keskittyy julkisivu-, parveke- ja peltikattokorjauksiin. Erityisosaamisalueena ovat terastirappaukset, revityt rappaukset ja eri tyyppiset kipsi- ja betonikoristejulkisivujen korjaukset.
Toimintamme perusta on luotettava, palveluhenkinen ja laadukas korjausurakointi urakan aloituksesta takuutarkastukseen saakka.

  • 20 v. alan kokemusta
  • Laajaa-alaista osaamista
  • Kustannustehokkuutta
  • Innovatiivista toimintaa
  • Asiakaslähtöistä palvelua
  • Laadukas ja pitkäikäinen lopputulos
Olemme luotettava kumppani

Tehdään mitä luvataan

Olemme korjausrakentamisen asiantuntijoita. Meillä on laaja-alaista kokemusta julkisivusaneerauksista kattokorjauksiin. Uskomme työn laatuun ja täysvaltaiseen palveluun.

Katso referenssejä

Ajankohtaista

Tietoa yrityksen toiminnasta, mielenkiintoisista työkohteista ja uusita työmenetelmistä.

Myrak Oy laajentaa toimintaansa

03/15/2018

Myrak Oy on laajentanut toimintaansa ostamalla 5.3.2018 kattokorjauksiin keskittyneen Bakaut Oy:n koko liiketoiminnan ja liiketoiminta on siirtynyt tällöin ostajayritykseen.   Bakaut Oy on pääkaupunkiseudun suurimpia pelti- ja tiilikattojen korjauksiin keskittyneistä yrityksistä. Yrityksen liikevaihto on noin 1,0 milj € ja se työllistää 12 kattorakentamisen ammattilaista, joista pääosa on peltiseppiä. Bakaut Oy on erityisesti tunnettu vaativista arvokiinteistöjen […]

Lue lisää

Uudet toimitilat avattu Pietarinkadulle

06/05/2017

Olemme avanneet uudet toimitilat Helsingin Eiraan osoitteeseen Pietarinkatu 11 A90, 00140 Helsingin. Samalla yrityksen virallinen postiosoite on muuttunut em. osoitteeseen. Toimitilojen keskeinen sijainti auttaa meitä palvelemaan pääkaupunkiseudun asiakkaitamme entistä paremmin. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja keskustelemaan korjaushankkeista.

Lue lisää

Verkkolaskutus

05/20/2017

Otamme vastaan verkkolaskuja erikseen toimitettavan ohjeen mukaisesti.

Lue lisää