Myrak Oy

Peltikattoremontin viimeistely
Seinäkoristeen maalaus ruskealla maalilla
Julkisivun ja kattourakointi

Myrak yrityksenä

Myrak Oy:lla on kokemusta pääkaupunkiseudunkorjaushankkeista jo noin 20 vuoden ajalta. Kokemus on tuonut laaja-alaista osaamista ja ymmärrystä alasta ja asiakkaiden tarpeista, mikä näkyy Myrak Oy:n palveluissa ja toimintamalleissa.
Myrak Oy:n liiketoiminta keskittyy julkisivu-, parveke- ja peltikattokorjauksiin. Erityisosaamisalueena ovat terastirappaukset, revityt rappaukset ja eri tyyppiset kipsi- ja betonikoristejulkisivujen korjaukset.
Toimintamme perusta on luotettava, palveluhenkinen ja laadukas korjausurakointi urakan aloituksesta takuutarkastukseen saakka.

  • 20 v. alan kokemusta
  • Laajaa-alaista osaamista
  • Kustannustehokkuutta
  • Innovatiivista toimintaa
  • Asiakaslähtöistä palvelua
  • Laadukas ja pitkäikäinen lopputulos
Olemme luotettava kumppani

Tehdään mitä luvataan

Olemme korjausrakentamisen asiantuntijoita. Meillä on laaja-alaista kokemusta julkisivusaneerauksista kattokorjauksiin. Uskomme työn laatuun ja täysvaltaiseen palveluun.

Katso referenssejä

Ajankohtaista

Tietoa yrityksen toiminnasta, mielenkiintoisista työkohteista ja uusita työmenetelmistä.

As Oy Tellus – Porrashuoneen kunnostuksen maalaustyöt valmistuneet

06/23/2019

Helmikuussa alkaneen Asunto Oy Telluksen neljän porrashuoneen kunnostustyöt saatin toteutettua hyvissä ajoin. Kyseessä on 1900 alussa rakennettu jugend-tyylinen kerrostalo. Myös porrashuoneen pinta- ja koristemaalaustyöt ovat valmistuneet kokonaisuudessaan. Koko projekti toteutui aikataulussa ja saatiin päätökseen kesäkuun aikana. Kaupunki: Helsinki Osoite: Pietarinkatu 18 Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 1905  

Lue lisää

As Oy Henriksborg työt alkavat 10.6

06/06/2019

Myrak Oy aloittaa taas työt uuden projektin parissa. Aloitamme maanantaina 10.06.2019 As Oy Henriksborgin rakennuksen korjaustyöt Helsingin Kaivopuistossa osoitteessa Kalliolinnantie 10. Projektiin kuuluu 1900-luvun puolivälissä rakennetun betonisen kerrostalon vesikaton tiilikatteen uusimistyöt sekä alusrakenteiden kunnostus. Aivan ensimmäiseksi aloitamme telineiden ja sääsuojan rakennustöillä. Kaupunki: Helsinki Osoite: Kalliolinnantie 10 Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 1948 Lisätietoja: Marko Mürkel, Toimitusjohtaja, Myrak […]

Lue lisää

Asunto Oy Tellus sokkelin hakattu terasti valmistuu toukokuussa.

04/26/2019

Asunto Oy Tellus sokkelin hakattu terasti valmistuu toukokuussa.  

Lue lisää