Metallityöt

Kaikkea metallista

Kunnostamme metallisia parveke-, terassi- tai muita suojakaiteita sekä aitoja ja portteja julkisivutöiden yhteydessä. Toimitamme myös kattoturvatuotteita, kuten palotikkaita ja nuohoustasoja.

Metallityöt mittatilauksena

Tarvittaessa uusimme kaiteet ja muut metalliesineet kokonaan, jolloin valmistus tapahtuu joko olemassa olevan suunnitelman mukaan tai tilaajan suunnitelmien pohjalta.

Myrak urakoitsijana

Olemme keränneet kokemusta korjausrakentamisen alalla jo parilta vuosikymmeneltä. Erityisosaamistamme ovat terastirappaukset, revityt rappaukset sekä kipsi- ja betonikoristeet.

Toteutamme korjausurakat kokonaisvaltaisesti, töiden suunnittelusta aina takuutarkastuksiin saakka. Kokonaisuus rakentuu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Korjausrakentamisessa vastuullinen ja luotettava toiminta ovat keskiössä. Olemme vuosien saatossa rakentaneet kustannustehokkaat toimintamallit, jotka ovat palvelumme laadun perusta.

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudun suurehkoihin kiinteistöjen ja taloyhtiöiden julkisivukorjausurakoihin. Panostamme laadukkaaseen ja pitkäikäiseen lopputulokseen.

Lisätietoja


Marko Mürkel:
työnjohtaja, partner
050 581 3227
marko.murkel@myrak.fi