Täyden palvelun
julkisivutalo

Ota yhteyttä Katso referenssejäKatso työmaavideot

Ajankohtaista

As Oy Tellus – Porrashuoneen kunnostuksen maalaustyöt valmistuneet

06/23/2019

Helmikuussa alkaneen Asunto Oy Telluksen neljän porrashuoneen kunnostustyöt saatin toteutettua hyvissä ajoin. Kyseessä on 1900 alussa rakennettu jugend-tyylinen kerrostalo. Myös porrashuoneen pinta- ja koristemaalaustyöt ovat valmistuneet kokonaisuudessaan. Koko projekti toteutui aikataulussa ja saatiin päätökseen kesäkuun aikana. Kaupunki: Helsinki Osoite: Pietarinkatu 18 Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 1905  


[Lue lisää...]

As Oy Henriksborg työt alkavat 10.6

06/06/2019

Myrak Oy aloittaa taas työt uuden projektin parissa. Aloitamme maanantaina 10.06.2019 As Oy Henriksborgin rakennuksen korjaustyöt Helsingin Kaivopuistossa osoitteessa Kalliolinnantie 10. Projektiin kuuluu 1900-luvun puolivälissä rakennetun betonisen kerrostalon vesikaton tiilikatteen uusimistyöt sekä alusrakenteiden kunnostus. Aivan ensimmäiseksi aloitamme telineiden ja sääsuojan rakennustöillä. Kaupunki: Helsinki Osoite: Kalliolinnantie 10 Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 1948 Lisätietoja: Marko Mürkel, Toimitusjohtaja, Myrak […]


[Lue lisää...]
valmis peltikatto
Julkisivun maalaus
peltikaton korjaus urakointi käynnissä

Myrak yrityksenä

Myrak Oy:lla on kokemusta pääkaupunkiseudunkorjaushankkeista jo noin 20 vuoden ajalta. Kokemus on tuonut laaja-alaista osaamista ja ymmärrystä alasta ja asiakkaiden tarpeista, mikä näkyy Myrak Oy:n palveluissa ja toimintamalleissa.
Myrak Oy:n liiketoiminta keskittyy julkisivu-, parveke- ja peltikattokorjauksiin. Erityisosaamisalueena ovat terastirappaukset, revityt rappaukset ja eri tyyppiset kipsi- ja betonikoristejulkisivujen korjaukset.
Toimintamme perusta on luotettava, palveluhenkinen ja laadukas korjausurakointi urakan aloituksesta takuutarkastukseen saakka.

  • 20 v. alan kokemusta
  • Laajaa-alaista osaamista
  • Kustannustehokkuutta
  • Innovatiivista toimintaa
  • Asiakaslähtöistä palvelua
  • laadukas ja pitkäikäinen lopputulos
Olemme luotettava kumppani

Palvelumme

Korjausrakentamisen palvelukokonaisuudet

Julkisivu- ja parvekesaneeraus

Julkisivu- ja parvekekorjaukset

Toteutamme julkisivujen ja parvekkeiden korjaus- ja uusimistyöt vastuullisena pääurakoitsijana. Referenssimme osoittavat henkilöstömme laaja-alaisen osaamisen.

Lue lisää
peltikattokorjaukset

Peltikattokorjaukset

Uusimme erityyppiset peltikatot, esim. yksinkertaiset pulpettikatot tai monimuotoiset kerrostalokatot. Tarvittaessa sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Lue lisää
metallityöt

Metallityöt

Kunnostamme tai uusimme metallisia parveke-, terassi- tai muita suojakaiteita sekä aitoja ja portteja. Toimitamme myös kattoturvatuotteita, kuten nuohoustasoja.

Lue lisää
Seinä- ja kattokoristeiden saneeraus

Seinä- ja kattokoristeet

Toimitamme kipsi-, betoni- ja valumetallikoristeita julkisivu- ja sisätilakorjauksiin. Koristeet voidaan valmistaa mallin, valokuvan tai piirustuksen pohjalta.

Lue lisää

Sisätilakorjaukset

Teemme yleisten tilojen kuten porraskäytävien ja kellaritilojen kunnostuksia sekä muutoksia. Pyrimme minimoimaan asukkaisiin kohdistuvat häiriötekijät.

Lue lisää