Myrak Oy laajentaa toimintaansa

Myrak Oy on laajentanut toimintaansa ostamalla 5.3.2018 kattokorjauksiin keskittyneen Bakaut Oy:n koko liiketoiminnan ja liiketoiminta on siirtynyt tällöin ostajayritykseen.  

Bakaut Oy on pääkaupunkiseudun suurimpia pelti- ja tiilikattojen korjauksiin keskittyneistä yrityksistä. Yrityksen liikevaihto on noin 1,0 milj € ja se työllistää 12 kattorakentamisen ammattilaista, joista pääosa on peltiseppiä. Bakaut Oy on erityisesti tunnettu vaativista arvokiinteistöjen kattojen uusimiskohteista ja kuparikattojen peltisepäntaidosta.

”Kaupan myötä liiketoimintamme vahvistuu merkittävästi erityisesti kattoyksikön korjauspalvelujen osalta. Oma peltiosasto parantaa jatkossa myös julkisivukorjaustemme peltitöiden laatua ja helpottaa töiden organisointia. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kiinteistöjen ulkovaippakorjauksia, joihin voi sisältyä esimerkiksi pelti- tai tiilikatteen uusiminen, julkisivurappausten uusiminen, parvekkeiden uusiminen, parvekekunnostus, ikkunoiden kunnostus tai uusiminen. Julkisivuyksikkömme erityisosaamista ovat mm. laasti- ja kipsikoristeiden uusimistyöt, terastirappaukset ja eri tyyppiset jalorappaukset. Meidät tunnetaan vesikatto- ja julkisivukorjaajana, mutta olemme tehneet myös erittäin vaativia huoneistomuutoksia, yleisten tilojen korjauksia ja kosteusvauriokorjauksia.”, Myrak Oy:n toimitusjohtaja Marko Mürkel kertoo.   

Myrak Oy on tunnettu työn korkeasta laadusta ja palveluhenkisestä projektinhoidosta. Myrak Oy:n vuoden 2018 liikevaihto on noin 5,0 milj. euroa ja yritys työllistää kesäkaudella noin 70 rakennusalan ammattilaista. Yrityksen tavoitteena on jatkaa hallittua ja tuloksellista kasvua myös tulevaisuudessa perheyrityspohjaisesti.   

Lisätietoja:

Marko Mürkel, Myrak Oy, partner, gsm 050 581 3227, marko.murkel@myrak.fi