Ajankohtaista

Hengityssuojainten jakaminen ilmaiseksi

30/04/2020

Alppi-Rauta Oy ja Myrak Oy yhteistyönä, jakaa vanhuksille torstain 30.4 päivän aikana ILMAISEKSI 1000 kpl. hengityssuojaimia. (2 kpl/henkilö) Sillä me pyritän antamaan pieni osuus koronaepidemian etenemisen hidastamiseksi ja ihmisten suojaamiseksi tartunnalta. Kasvomaskien jakaminen vain torstaina 30.4.2020 alkaen klo. 10.00 Alppi-Raudan kaupassa, osoitteessa Fleminginkatu 30, 00510 Helsinki. Muistakaa vähintään 2 metrin turvaväli! lataa pdf


[Lue lisää...]

Tiedote liittyen Covid 19 koronaviruksen torjuntaan.

30/04/2020

Myrak Oy antaa asukkaille tiedoksi! Olemme jakaneet kaikkien Myrak Oy:n kohteiden asukkaille hengityssuojaimia ja haluamme muistuttaa sillä sitä, että vaikka rajoituksia ollaan pikkuhiljaa purkamassa, niin tauti ei ole vielä murrettu.


[Lue lisää...]
valmis peltikatto
Julkisivun maalaus
peltikaton korjaus urakointi käynnissä

Myrak yrityksenä

Myrak Oy:lla on kokemusta pääkaupunkiseudunkorjaushankkeista jo noin 20 vuoden ajalta. Kokemus on tuonut laaja-alaista osaamista ja ymmärrystä alasta ja asiakkaiden tarpeista, mikä näkyy Myrakin palveluissa ja toimintamalleissa.
Myrak Oy:n liiketoiminta keskittyy julkisivu-, parveke- ja peltikattokorjauksiin. Erityisosaamisalueena ovat terastirappaukset, revityt rappaukset ja eri tyyppiset kipsi- ja betonikoristejulkisivujen korjaukset.
Toimintamme perusta on luotettava, palveluhenkinen ja laadukas korjausurakointi urakan aloituksesta takuutarkastukseen saakka.

  • 20 v. alan kokemusta
  • Laajaa-alaista osaamista
  • Kustannustehokkuutta
  • Innovatiivista toimintaa
  • Asiakaslähtöistä palvelua
  • Laadukas ja pitkäikäinen lopputulos
Olemme luotettava kumppani

Palvelumme

Korjausrakentamisen palvelukokonaisuudet

Julkisivu- ja parvekesaneeraus

Julkisivu- ja parvekekorjaukset

Toteutamme julkisivujen ja parvekkeiden korjaus- ja uusimistyöt vastuullisena pääurakoitsijana. Referenssimme osoittavat henkilöstömme laaja-alaisen osaamisen.

Lue lisää
peltikattokorjaukset

Peltikattokorjaukset

Uusimme erityyppiset peltikatot, esim. yksinkertaiset pulpettikatot tai monimuotoiset kerrostalokatot. Tarvittaessa sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Lue lisää
metallityöt

Metallityöt

Kunnostamme tai uusimme metallisia parveke-, terassi- tai muita suojakaiteita sekä aitoja ja portteja. Toimitamme myös kattoturvatuotteita, kuten nuohoustasoja.

Lue lisää
Seinä- ja kattokoristeiden saneeraus

Seinä- ja kattokoristeet

Toimitamme kipsi-, betoni- ja valumetallikoristeita julkisivu- ja sisätilakorjauksiin. Koristeet voidaan valmistaa mallin, valokuvan tai piirustuksen pohjalta.

Lue lisää

Sisätilakorjaukset

Teemme yleisten tilojen kuten porraskäytävien ja kellaritilojen kunnostuksia sekä muutoksia. Pyrimme minimoimaan asukkaisiin kohdistuvat häiriötekijät.

Lue lisää